Clubideideafaceri.ro Q&A

"capital necesar intr-o covrigarie? "

buna ziua,
As dori sa ma sfatuiti in privinta capitalul necesar intr-o covrigarie si in ce consta? multumesc

Adaugata in
  • Covrigarie
  • Capital covrigarie
  • Covrigarie

Constantin Albu
 User  Constantin Albu a intrebat la 30 Sep. 2013

 

1 raspuns

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Emilia Rosu
 Consultant Emilia Rosu a raspuns la intrebare la 03 Oct. 2013
buna ziua,

Pentru o covrigarie traditionala (cuptor din caramida) aveti nevoie de un spatiu de cca. 30 mp, racordat la apa curenta, canalizare, energie electrica sau gaze. Ca dotari in utilaje, foarte important este cuptorul (puteti alege varianta cuptor din caramida cu flacara sau cuptor electric), malaxor - folosit pentru framantarea aluatului, cazan - pentru fierberea covrigilor, masa - pentru modelarea covrigilor.

De asemenea, mai exista o varianta, oferita de Bilancia, o linie de covrigi, pretabila in spatiile cu vad mai redus, sau in orase mai mici. Linia are pretul de 5.462 euro + TVA iar spatiul pentru amplasarea ei poate fi de cca 25 m.p.
Astfel, capitalul initial necesar pentru deschiderea unei covrigarii se situeaza undeva intre 8.000 si 14.000 euro, in functie de spatiu, amenajari si dotari.

Accesati acest link pentru informatii complete despre deschiderea unei covrigarii!


Succes!


Alte intrebari despre Covrigarie

Email RSS Facebook Comunica experienta
Clubideideafaceri.ro
Sectiuni
  • Concurs
  • Afaceri agricole
  • Afaceri cu produse handmade
  • Afaceri online
  • Antreprenoriat
  • Apicultura
  • Cafenea
  • Comert
  • Constructii
  • Covrigarie
  • Cultivarea ciupercilor
  • Fonduri Europene si Finantare
  • Francize
  • Furnizori
  • Idei de afaceri
  • Infiintare firma
  • Investitii
  • Management
  • Marketing
  • PFA
  • Piscicultura
  • Plan de afaceri
  • Turism
Expertii nostri
Dan Popa
Emilia Rosu Mihaela Ursuleanu Vlad Tanasa Marian Negrea Ana Steinberg


Video club