Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Clubideideafaceri.ro Q&A

"cum se face inregistrarea pentru siguranta alimentelor?"

buna ziua,

va rog sa ma indrumati, ce pasi sunt, cum se face inregistrarea pentru siguranta alimentelor? multumesc

Adaugata in
  • Infiintare firma
  • Siguranta alimentelor
  • Inregistrare siguranta alimentelor

Doina Galon
 User  Doina Galon a intrebat la 08 Sep. 2014

 

1 raspuns

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Dan Popa
 Expert Dan Popa a raspuns la intrebare la 09 Sep. 2014
buna ziua,

Toate unitatile care produc, proceseaza, depoziteaza, transporta si comercializeaza produse alimentare de origine non-animala prevazute in anexa nr. 9 a normei trebuie sa fie inregistrate pentru siguranta alimentelor.

Pentru obtinerea documentului de inregistrare pentru siguranta alimentelor pentru activitatile din domeniul alimentar desfasurate de unitatile cuprinse in anexa nr. 9, trebuie sa depuneti la DSVSA judeteana, respectiv a municipiului Bucuresti certificatul constatator eliberat de oficiul registrului comertului teritorial de pe langa tribunalul pe raza caruia aveti inregistrat sediul si o cerere scrisa in care sa fie precizate:

a) denumirea si adresa unitatii;
b) activitatea desfasurata;
c) tipurile si cantitatile de produse obtinute ca urmare a procesarii;
d) numarul de personal lucrator.
Apoi trebuie obtinuta autorizarea sanitara.

Succes!


Alte intrebari despre Infiintare firma

Email RSS Facebook Comunica experienta
Clubideideafaceri.ro
Sectiuni
  • Concurs
  • Afaceri agricole
  • Afaceri cu produse handmade
  • Afaceri online
  • Antreprenoriat
  • Apicultura
  • Cafenea
  • Comert
  • Constructii
  • Covrigarie
  • Cultivarea ciupercilor
  • Fonduri Europene si Finantare
  • Francize
  • Furnizori
  • Idei de afaceri
  • Infiintare firma
  • Investitii
  • Management
  • Marketing
  • PFA
  • Piscicultura
  • Plan de afaceri
  • Turism
Expertii nostri
Mihaela Ursuleanu
Dan Popa Ana Steinberg Marian Negrea Vlad Tanasa Emilia Rosu


Video club